MUŞ / HASKÖY - Hasköy Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: etkinlik

May

Okulumuzda Hasköy Trafik Jandarma tarafından "Trafik ve İlk yardım Haftası" kapsamında etkinlik düzenlenmiştir. Seminerde görev alan ekip çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Vergi bilincini geliştirme amacıyla öğrencilerimize yönelik vergi konusunda bilgilendirici eğitimler gerçekleştirdik.

Kas

ÇEDES projesi kapsamında Filistin'e yardım için öğrencilerimizle birlikte "yardımseverlik" ve "merhamet" temalı kumbara etkinliğimizi hazırladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda öğretmenlik mesleğinin öneminin vurgulandığı etkinlikler yapıldı.

Haz

Hasköy Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Haz

8 Haziran Persembe günü "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum " projesi kapsamında depremden etkilenen kardeş okul Birecik Anadolu Lisesine yardim amaçlı kermes düzenlenmiştir.