ORHAN ÖZÇELİK - OKUL MÜDÜRÜ

Orhan ÖZÇELİK 1974 yılında Varto Haksever Köyü Kalecik mezrasında doğdu. İlkokul ve ortaokulu Varto YİBO ’da okudu. Lise öğrenimi Muş Lisesi’nde yatılı olarak okuyarak tamamladı. 1995-1999 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih öğretmenliği bölümünden mezun oldu.1999 yılında Varto/Ölçekli köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.2001-2002 yılları arasında müdür vekili öğretmen olarak çalıştı.2002 yılında Varto Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak çalıştı.2010 yılında Yaygın ÇPL’ ye  okul müdürü olarak atandı.2012 yılında Muş Ticaret Meslek Lisesi’ne okul müdürü olarak atandı.2016 yılından itibaren Muş Ahi Evran MTAL’ de okul müdürü olarak çalıştı. Burada Erasmus Projeleri çerçevesinde Rekabetçi İş Gücü için Avrupa Projesi hazırlayarak İspanya ,İtalya ve Çek Cumhuriyetine 27 öğrenci ve 6 öğretmen ile bu projeyi gerçekleştirdi.

Kasım 2020 tarihinde Hasköy Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atanan Orhan ÖZÇELİK evli ve üç çocuk babasıdır.