Etiket Sonuçları: proje

Şbt

Sözlük Özgürlüktür Projesi kapsamında öğrencilerin hazırlamış olduğu çalışmaları okumuzda sergiledik.

Ock

'Hasköy İlçe Kaymakamlığı" uhdesinde yürütülen" Közde Çay Elde Kitap Projesi " kapsamında İlçe kaymakamımız sayın Mücahit Öztürk okulumuzu ziyaret ederek kitap okuma programına katılım sağladı.

Ara

Bilen oturur etkinliği kapsamında eş anlamlı sözcükler tahtaya yazılarak sınıflardaki bütün öğrencilerle etkinlik faaliyetiini gerçekleştirdik. Klasik eserlerle ilgili pano çalışması okulumuzun koridorlarındaki panolara klasik eserlerimiz ve yazarlarımız asılmıştır. Okulumuzdaki yirmi adet şubeye klasik eser yazarlarımız ve eserleri hakkında bilgiler verildi.

Kas

ÇEDES projesi kapsamında Filistin'e yardım için öğrencilerimizle birlikte "yardımseverlik" ve "merhamet" temalı kumbara etkinliğimizi hazırladık.

Haz

8 Haziran Persembe günü "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum " projesi kapsamında depremden etkilenen kardeş okul Birecik Anadolu Lisesine yardim amaçlı kermes düzenlenmiştir.

May

'ÖĞRENCİMİ SEVİYORUM OKULUNA GİDİYORUM' projemizin ikinci aşaması İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Necdet BOZYEL, İlçe Karakol Komutanımız, Milli Eğitim Şube müdürlerimiz, ilçemiz okullarının idarecileri ve velilerimizin katılımları ile sonuçlanmıştır.