Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Bilen oturur etkinliği kapsamında eş anlamlı sözcükler tahtaya yazılarak sınıflardaki bütün öğrencilerle etkinlik faaliyetiini gerçekleştirdik. Klasik eserlerle ilgili pano çalışması okulumuzun koridorlarındaki panolara klasik eserlerimiz ve yazarlarımız asılmıştır. Okulumuzdaki yirmi adet şubeye klasik eser yazarlarımız ve eserleri hakkında bilgiler verildi.

Panolara asılan klasik yazarlarımız ve eserlerimiz arasında şunlar yer almaktadır: Mehmet Akif ERSOY- Safahat, Nasreddin Hoca - Nasreddin Hoca Fıkraları, Mevlana Celaleddin-i RUMİ – Mesnevi, Evliya ÇELEBİ - Seyahatname, Yunus EMRE - Risâletü'n-Nushiyye ve Divan, Dede Korkut – Dede Korkut Hikayeleri, Fuzûlî – Leyla ile Mecnun, Şeyh Galip – Hüsn ü Aşk.

Safahat Panosu

29-12-202329-12-202329-12-2023