Kas

ÇEDES projesi kapsamında Filistin'e yardım için öğrencilerimizle birlikte "yardımseverlik" ve "merhamet" temalı kumbara etkinliğimizi hazırladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda öğretmenlik mesleğinin öneminin vurgulandığı etkinlikler yapıldı.

Ekm

Hasköy Anadolu Lisesi Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutluyor.

Ekm

Hasköy Trafik Jandarma ekipleri ile "Trafik Eğitim Semineri" çalışmamızı gerçekleştirdik. Çalışmada yer alan Hasköy Trafik Jandarma Ekibi çalışamlarına teşekkür ederiz.

Ekm

9 ve 10. Sınıflara dersi olan araç öğrencileri okul bahçesine alalım. Kızılay'ın bir uygulama etkinliği gerçekleştirdik.

Hasköy Anadolu Lisesi Okul -Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

Ekm

Okulumuzda yapılan TYT deneme sınavında 1. olan öğrencimiz Ece KARAYEL'e ödülü okul müdürümüz Orhan ÖZÇELİK tarafından verildi.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem sonu karne töreni yapıldı.

Haz

Hasköy Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Haz

Hasköy Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte isimleri silinen mezar taşlarını boyadık.

Haz

8 Haziran Persembe günü "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum " projesi kapsamında depremden etkilenen kardeş okul Birecik Anadolu Lisesine yardim amaçlı kermes düzenlenmiştir.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı Hasköy Anadolu Lisesi mezuniyet törenimiz büyük bir coşku ile gerçekleşmiştir.

May

'ÖĞRENCİMİ SEVİYORUM OKULUNA GİDİYORUM' projemizin ikinci aşaması İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Necdet BOZYEL, İlçe Karakol Komutanımız, Milli Eğitim Şube müdürlerimiz, ilçemiz okullarının idarecileri ve velilerimizin katılımları ile sonuçlanmıştır.

May

Okulumuzda Hasköy Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından "Dijital Okuryazarlık" semineri verildi.