Nis

İl jandarma komutanlığı tarafından okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine Jandarma Üniversitesinin tanıtımı yapıldı.Tanıtımlarından dolayı İl Jandarma Komutanlığına ve İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı.

Şbt

Okulumuz Onur Kurulu öğretmenleri ve Onur Kurulu üye öğrencileri tarafından Mart ayı çalışması olarak  "Zararlı Alışkanlıklar" başlılıklı pano hazırlanmıştır. Çağımızın zararlı alışkanlıkları olarak teknoloji bağımlılığı ve yanlış beslenme başlıkları dikkat çekmiştir. Zararlı alışkanlıklara köle olmayalım, irademiz ile yaşayalım.

Şbt

Sözlük Özgürlüktür Projesi kapsamında öğrencilerin hazırlamış olduğu çalışmaları okumuzda sergiledik.

Şbt

Vergi bilincini geliştirme amacıyla öğrencilerimize yönelik vergi konusunda bilgilendirici eğitimler gerçekleştirdik.

Şbt

Çedes projesi kapsamında projede görevli öğretmen ve öğrencilerle kandil simidi yapılıp okul öğrencilerine dağıtıldı. Etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okumuzda çedes projesi kapsamında değerler sokağı etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Karne Töreni gerçekleştirildi.

Ock

'Hasköy İlçe Kaymakamlığı" uhdesinde yürütülen" Közde Çay Elde Kitap Projesi " kapsamında İlçe kaymakamımız sayın Mücahit Öztürk okulumuzu ziyaret ederek kitap okuma programına katılım sağladı.

Ara

Bilen oturur etkinliği kapsamında eş anlamlı sözcükler tahtaya yazılarak sınıflardaki bütün öğrencilerle etkinlik faaliyetiini gerçekleştirdik. Klasik eserlerle ilgili pano çalışması okulumuzun koridorlarındaki panolara klasik eserlerimiz ve yazarlarımız asılmıştır. Okulumuzdaki yirmi adet şubeye klasik eser yazarlarımız ve eserleri hakkında bilgiler verildi.

Ara

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri üniversite gezileri  kapsamında Muş Alparslan Üniversitesine gezi düzenlendi. Gezide görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.  Gezi etkinliğine katılan öğrencilerimize başarılar dileriz. Gezinin düzenlenmesinde her türlü kolaylığı sağlayan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ederiz.

Ara

AFAD ekipleri, öğrenci, öğretmen ve idari personellerimiz ile hayatımızın her anında tehlike arz eden deprem doğal afetine yönelik tatbikatı başarıyla gerçekleştik. Alanında uzman olan AFAD çalışanlarına bilgi ve tectübelerini bizlerle paylaştıkları ve etkinlikte yer aldıkları için teşekkür ederiz.

Ara

Hasköy Anadolu Lisesi Matematik ve Yazılım kulübü ve öğrencileri olarak "Yakınımızda Bulunan Teknolojik Cihazlar" adlı sosyal etkinlikte okulumuzun sistem odasında bulunan internet ağ erişim cihazları incelendi.

Kulüp danışman öğretmenleri Halil Beyazıt ve Taner Mutlu rehberliğinde, kulüp öğrencilerinin konu ile ilgili soruları cevaplandırılarak router, modem, switch, ups, ağ arıza tespiti ve cihazların çalışma prensipleri hakkında bilgilendirilme yapıldı.

Kas

ÇEDES projesi kapsamında Filistin'e yardım için öğrencilerimizle birlikte "yardımseverlik" ve "merhamet" temalı kumbara etkinliğimizi hazırladık.